Algemene Bepalingen

50
50
Super User
50
50
Super User
50
50
50
50

Op aankopen bij Oraia Naturally zijn de volgende bepalingen van toepassing:


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan, meld eerst uw aanvraag aan via het contactformulier:


Oraia Naturally
Afdeling retouren
Dorpsstraat 36,
1182 JE Amstelveen Nederland


Van retourzending uitgesloten

- Gebroken of beschadigde producten
- Producten in niet originele of beschadigde verpakkingen
- Incomplete producten/incomplete verpakkingen.


Garantiebepaling

De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten omruilen of bij de leverancier ter reparatie aanbieden. Oraia Naturally levert via de leverancier een garantie van 1 jaar op alle door Oraia Naturally geleverde elektronische apparatuur. De garanties zijn bepaald zoals door de Nederlandse Wet voorgeschreven. Onder de garantie vallen niet de bijgeleverde of ingebouwde accu\'s en/of batterijen, slijtage en oneigenlijk en/of verkeerd gebruik van het product.


Aansprakelijkheid

Oraia Naturally en zijn eigenaren accepteren geheel geen aansprakelijkheid betreffende schades veroorzaakt door slecht en/of verkeerd of oneigenlijk gebruik (al dan niet volgens de Nederlandse Wetgeving) van de door Oraia Naturally geleverde goederen.


Leveringen

Mocht, in een uitzonderlijk geval, Oraia Naturally een besteld product niet binnen een termijn van 14 dagen na betaling kunnen leveren, heeft de koper het recht om zijn betaald bedrag en de verzendkosten teruggestort te krijgen op de bankrekening van de koper.

Bedrijfsgegevens

Oraia Naturally
Dorpsstraat 36,
1182 JE Amstelveen Nederland

Telefoonnummer: 06-12345678
IBAN: NL............

KvK nummer: 75166364
BTW-nummer: NL.........B01

Uw Winkel en Webshop voor de meest natuurlijke verzorgingsproducten. Met voorop 100% service!

Copyright © 2019 | Oraia. All Rights Reserved. Door WesWeb.nl